Kórházfejlesztési programok (2004-2009)

 

Fejlesztés, 2009. April 10. 39

Kórházfejlesztési programok (2004-2009)

Az EU követelményrendszerének megfelelõ eü egészségellátást támogató orvosi mûszerek és orvosi berendezések támogatásával az ADRA Adventista Szeretetszolgálat Alapítvány a következõ kórházak fejlesztését támogatta.

Szombathely: Markusovszki Kórház – két átadás, orvosi segédeszközök, kórházi ágyak

Kisvárda: Felsõ Szabolcsi Kórház – három átadás, orvosi segédeszközök, kórházi ágyak

Csongrád: Megyei Kht. – egy átadás, orvosi segédeszközök

Szeged: Megyei Városi Önkormányzat II. Kórház és a Mozgássérült Gyermekek Intézménye.

Debrecen:18 darab extra minõségû új kórházi ággyal és matraccal támogatta az ADRA Alapítvány a debreceni Kenézy Kórházat az ADRA Austria együttmûködésével. (2007)

Makó: Ötmillió forint értékben 12 darab modern kórházi ággyal, két mûtõasztallal valamint ápolástechnikai mûszerekkel támogatta az ADRA Alapítvány a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórházat az ADRA Austria együttmûködésével. (2008)

Szeged: 18 darab kórházi ágy átadása a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Fül- Orr- Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika részére. (2009)

Kongói Köztársaság: A gomai Adventista Kórház számára 12 darab kórházi ágyat és egy mobil röntgengépet adományozott az ADRA Alapítvány. (2009) 

Keresés

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Mentési gyakorlat

2018. June 25.

Földön és vízen tartott kutató-mentő gyakorlatban vett részt az Alapítvány, munkaruhával támogatva a megjelenő különleges mentőszervezeteket.

Iskolafejlesztési program
2008. December 01.