Kórházfejlesztési programok (2004-2009)

 

Fejlesztés, 2009. Április 10. 10

Kórházfejlesztési programok (2004-2009)

Az EU követelményrendszerének megfelelõ eü egészségellátást támogató orvosi mûszerek és orvosi berendezések támogatásával az ADRA Adventista Szeretetszolgálat Alapítvány a következõ kórházak fejlesztését támogatta.

Szombathely: Markusovszki Kórház – két átadás, orvosi segédeszközök, kórházi ágyak

Kisvárda: Felsõ Szabolcsi Kórház – három átadás, orvosi segédeszközök, kórházi ágyak

Csongrád: Megyei Kht. – egy átadás, orvosi segédeszközök

Szeged: Megyei Városi Önkormányzat II. Kórház és a Mozgássérült Gyermekek Intézménye.

Debrecen:18 darab extra minõségû új kórházi ággyal és matraccal támogatta az ADRA Alapítvány a debreceni Kenézy Kórházat az ADRA Austria együttmûködésével. (2007)

Makó: Ötmillió forint értékben 12 darab modern kórházi ággyal, két mûtõasztallal valamint ápolástechnikai mûszerekkel támogatta az ADRA Alapítvány a makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórházat az ADRA Austria együttmûködésével. (2008)

Szeged: 18 darab kórházi ágy átadása a Szegedi Tudományegyetem ÁOK Fül- Orr- Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika részére. (2009)

Kongói Köztársaság: A gomai Adventista Kórház számára 12 darab kórházi ágyat és egy mobil röntgengépet adományozott az ADRA Alapítvány. (2009) 

Keresés

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Romániai – Erdélyi Árvíz projekt

2005. December 01.

A 2005-ös romániai árvíz idején az ADRA Alapítvány képviselõi kiutaztak a helyszínre Baco megyébe, Comanesti városba és gyors pénzügyi támogatást nyújtottak a kárt szenvedett házak újjáépítésére. A program második részében további adományok összegyûjtése nyomán az ADRA Alapítvány 55 új mosógéppel és tûzhellyel támogatta Farkaslaka kárt szenvedett családjait 3 millió forint értékben.

Forgatás Tiszaburán
2018. Október 30.
Földrengés Chile-n
2010. Március 16.