Adományozz egyszerűen online
 
HUF
   
ADRA 1%-os rendelkező nyilatkozat

1%-os rendelkező nyilatkozat letöltése

Országos iroda:

e-mail:adrahungary@adra.hu
skype: adrahungary

Friss hírek a Facebookon

Friss hírek
Helyzetjelentés [segelyezes 2013] 
A közeledő vihar miatt a veszélyhelyzet-kezelési központ úgy döntött, valamennyi civil és önkéntes szüntesse be a munkát a gátakon. A hivatásos állománynak csak az a része maradhat, amelynek megfelelő védőfelszerelése van. A vihar elvonultával mindenki folytathatja a munkát. A döntés a védekezésben részt vevők biztonsága érdekében született.  
Az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány jelentése [segelyezes 2013] 
Stratégiai partnerünkkel a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesülettel együttműködésben dolgozunk a dunai árvíz által érintett térségekben. Az Országos Katasztrófavédelemmel egyeztetésben: 
Támogassa idén is jövedemadójának 1%-ával az ADRA Alapítvány munkáját

Az Ön 1%-a támogatottjainknak 100% támogatást jelent! Kedves Támogatónk! Kérjük személyi jövedelemadójának 1%-ával idén is támogassa az ADRA Alapítvány munkáját. Az így felajánlott összeget az ADRA Alapítvány a hátrányos helyzetű embertársaink, krízishelyzetbe került családok, árva gyermekek, valamint a katasztrófa sújtotta települések lakóinak megsegítésére kívánja felhasználni.

A 2010-ben folyósított és 2011-ben felhasznált 1%-os felajánlások összege 2 147 017 Ft volt. Ennek az összegnek a 70%-a az ADRA alapító okiratában meghatározott cél szerinti tevékenységekre (szociális segélyezés, karitatív gyermektábor, családon kívül nevelkedő gyerekek támogatása), valamint 30%-a a törvényi előírások szerint működési költségekre került felhasználásra.

Az ADRA vezetősége ezúttal is szeretne köszönetet mondani minden kedves eddigi felajánlónak. Kérjük, hogy az 1%-os bevallások idején idén se feledkezzetek meg az ADRA Alapítványról.

1%-od életeket menthet!