A salgótarjáni Illyés Gyuláné Iskola támogatása

 

Fejlesztés, 2009. December 03. 1440

A salgótarjáni Illyés Gyuláné Iskola támogatása

 

Ez év májusában jutott az ADRA tudomására, hogy a salgótarjáni Illyés Gyuláné Iskolának támogatásra van szüksége. Bár megnyertek egy pályázatot, amelynek révén kifesthették az iskola belsõ falait, azonban a berendezések felújítására nem maradt pénz, és a cserérõl álmodni sem mertek.
 
A segítség nem váratott magára sokáig, hiszen az ADRA egyik nemzetközi szállítmánya pontosan olyan iskolapadokból, székekbõl, táblákból és két számítógépbõl állt, amilyenre az iskolának szüksége volt. Szinte magától értetõdõ volt tehát, hogy a szállítmány a salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat számára kerüljön felajánlásra. Az ünnepélyes átadásra 2009. június 16-án került sor, amelyen részt vett Szigeti László Attila, az ADRA Kuratórium elnöke, Bakosné Zohán Tünde, az ADRA igazgatója, valamint Csergedi-Nagy Éva ADRA munkatárs, és Kotroczó Emil, mint helyi kapcsolattartó.
 
Az iskola igazgatója, Murányi Sándor úr elmondta, isteni vezetést lát abban, hogy éppen a legjobbkor kapták meg a felszerelést, mivel az két tanterem teljes felújítására nyújtott számukra lehetõséget. Elmondta, hogy eddig nem sokat tudott az Adventista Egyházról és annak szeretetszolgálatáról az ADRA-ról, de segítségnyújtásuk révén szívébe zárta a közösséget.

  

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Kórházi felszereléseket juttattak el Kárpátaljára

2010. May 14.

Az adomány az Adventista Fejlesztési és Segély Alapítványnak köszönhetõ. Több mint 7000 euró értékû kórházi felszerelést juttatott el Kárpátaljára az Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány. A 120 országban tevékenykedõ szervezet elsõ alkalommal küldött adományokat Ukrajnába. Norvég és magyar felajánlásokból gyûlt össze a teherautónyi szállítmány a Beregszászi Járási Kórház számára.

Végre elkészült!
2020. October 05.
Különleges kérés
2018. Jule 23.