Számítógépek a Nagylózsi Általános Iskolának

 

Fejlesztés, 2009. December 04. 1099

Számítógépek a Nagylózsi Általános Iskolának

 

Az ADRA Hungary és az ADRA Ausztria együttmûködésének köszönhetõen 2009. 11. 12-én tíz korszerû számítógép került üzembe helyezésre a Nagylózsi Általános Iskolában. A projekt több mint húszezer euróba, vagyis 5.5 millió Ft-ba került – nyilatkozta Walter Macher, az ADRA Ausztria alapítvány igazgatója.
 
Korábbi gépeink matuzsálemi darabok voltak, s asztalaink is különbözõ felajánlásokból származtak. – mondta Tvordy Beáta iskolaigazgató. – Nyáron az osztrák alapítványtól új számítógépasztalokat kaptunk, most pedig jóvoltukból korszerû gépekkel nyithatunk a nagyvilágra.
 
Az adományért az iskola nevelõi és diákjai mellett Marton Ferenc polgármester is köszönetet mondott, önerõbõl ezt a közeljövõben biztosan nem tudták volna elõteremteni.

  

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Drog prevenciós program

2005. September 22.

2004 szeptemberében akkreditált iskolai drogprevenciós programot indítottunk el,  „Útravaló”- Egészséges személyiséggel, a droggal szemben címmel. A program szakmai kivitelezõje a szegedi Humanistic Bt., helyszíne a Szegedi Jerney János és Fõ Fasori Általános Iskolák voltak.

Pályázati felhívás
2019. October 24.