ADRA Tábor 2009

 

Segélyezés, 2009. December 03. 743

ADRA Tábor 2009

 

Az elõzõ évekhez híven az ADRA Alapítvány idén is tábort szervezett a szociálisan hátrányos helyzetû és állami gondozott gyerekek részére. A 80 fõs tábor a Bakonyban, Csesznek településen került megrendezésre.
 
A gyerekek nagy lelkesedéssel érkeztek a táborba, hiszen az egész éves intézeti bezártság után lehetõségük nyílt egy hetet igazi felüdítõ környezetben eltölteni a Cseszneki Vár lábánál. Nagy részük már az újbóli találkozás örömével jött, hiszen õk a gyõri Gyermekvédelmi Program keretében évente többször találkozhatnak az ADRA Alapítvány munkatársaival.
 
A tábori program a helyszínnek köszönhetõen is nagyon változatos volt. A gyerekeknek lehetõség nyílt a lovaglásra, állatsimogatásra, élményfürdõzésre, kézmûves foglalkozásokra, a Cseszneki Vár meglátogatására, és kisebb-nagyobb túrák megtételére a közeli erdõkben. Egész héten a bibliai József történetérõl tanulhattak, korosztályokra bontva, ahol minden csoport korához illõ tevékenységekben vehetett részt megtanulva, hogy Isten gondot visel róluk, úgy, ahogy Józseffel is tette.
 
Az ADRA Alapítvány hálás a Palánta Bábcsoportnak, akik meghívásunkra bábelõadással szereztek örömet a gyerekeknek.
 
A tábor vezetõinek nagy örömére szolgált, hogy vendégük volt Philip Shorthouse a Blythswood Care partnerszervezet képviselõje feleségével együtt, akik számos ajándékkal és játékkal támogatták a programot.
 
A tábor ideje alatt jótékonysági koncert került megszervezésre a helyi Kerekerdõ Óvoda részére, a Graal Együttes szolgálatával, akik nagyon szép koncerttel ajándékozták meg a helyieket és a táborban résztvevõ gyerekeket egyaránt.
 
Az ADRA kiemelt hálával tartozik a támogatóknak: az Antrans Clean Kft-nek, az Euro Profil Rt-nek, valamint az Adventista Egyház Dunamelléki Egyházterületének.

 

  

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Különleges maratoni futó az ADRA-ért

2018. November 15.

Ritkán gondolunk arra, hogy egy mozgásában korlátozott ember hogyan tud segíteni egy nemzetközi szervezetet. Most mégis ez történt!

A várakozás súlya
2010. February 04.
Kedves támogatóink!
2010. October 27.
Hernádi Árvíz
2004. December 01.