Célba ért az életmentõ segítség

 

Segélyezés, 2011. August 30. 827

Célba ért az életmentõ segítség

A magyarországi ADRA az ADRA Ausztriával közös összefogásban egy nagyszabású élelmezési projektet indított el Közép-Szomália Galmudug és Banadir régiójában ez év októberétõl december végéig. Ennek eredményeként 370 menekült család részesülhetett élelmiszer-ellátásban (rizs, bab, liszt, növényi olaj). A kedvezményezettek száma így 1866 személy. Ez a projekt nagy segítséget nyújtott a nõk, gyerekek és idõsek számára, akik a legjobban szenvedtek az éhség okozta következményektõl. A krízishelyzet még mindig fennáll, fõként az ország déli részein, habár a humanitárius összefogásnak és segítségnyújtásnak köszönhetõen a december 6-i, negyedéves felmérések alapján július óta 29%-ról 11%-ra csökkent az akut alultápláltsági szint (FSNAU negyedéves jelentés).
Az ADRA Alapítvány vezetõsége ezúttal szeretné megköszönni minden adományozó nagylelkû felajánlását. A „Mentsünk Életeket Szomáliában!” felhívásra 682 000 Ft gyûlt össze. A Nemzetközi ADRA hálózata továbbra is folyamatosan dolgozik a helyszínen segítséget nyújtva a vízellátás, kutak helyreállítása, valamint az iskolai élelmezés területén.
Aki továbbra is szeretné támogatni az ADRA Szomáliában végzett munkáját, a következõ bankszámlaszámra küldheti adományát: OTP Bank Rt: 11707024–20430928 „Mentsünk életeket Szomáliában!”megjegyzéssel! 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Segítsünk Biankának

2011. August 30.

Minden szülõ életében a legrosszabb napok azok, amikor arra ébred reggel, hogy a gyermekével valami nincs rendben. Így történt ez Nyírmihálydiban a Balogh család életében is. A 8 éves Bianka március elején egy reggel váratlanul besárgult, és pár nap múlva már Budapestre, a gyermekklinikára került.

Viski Élelmezési Projekt
2005. December 01.
1%-os felhívás
2018. January 22.