Kedves támogatóink!

 

Segélyezés, 2010. October 27. 617

Kedves támogatóink!

Nagy szeretettel hirdetjük számotokra, hogy 2010. november 3-5-ig, az Õszi Szünetben Somlóvásárhelyrõl, a „ vörösiszap katasztrófa” által érintett 3. településrõl, segítõkkel együtt összesen 40 gyermeket támogatunk az összegyûlt adományokból, egy kis jótékony kikapcsolódási lehetõséggel.
 

Nyíregyházára utazunk, a Sóstó Park Hotelben lesz a szállás, melyet az õ támogatásukként étkezéssel együtt rendkívül kedvezményes áron sikerült lefoglalnunk. Megteszünk mindent azért, hogy
kikapcsolódhassanak ezek a nagyon sokat szenvedett gyermekek, és lelkileg egy kicsit felüdüljenek.
A programok között szerepel Élményfürdõ, Kalandpark, sok-sok játék, kutyás bemutató, és a Nyíregyházi Tûzoltóságra is várják szeretettel a gyerkõcöket. Beülhetnek a nagy tûzoltó autókba, és mindent alaposan megnézhetnek, megfoghatnak.

Szeretet, megnyugvás, békesség sok-sok vidámsággal! Ez a célja az „ÕSZI VIDÁMSÁG PROGRAMUNKNAK”, és ezért nagyon köszönjük adományaitokat, melyek egy részét a megvalósításra fordítunk. 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Nagycsaládosok Karácsonya Ózdon

2011. August 30.

Az Ózdi Mûvelõdési Intézmények tánctermében tartottuk 2010. december 17-én a nagycsaládosok hagyományos karácsonyváró ünnepségét, melyen az ADRA Alapítvány is képviseltette magát. Dr. Bélteczki János, a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket és méltatta a többgyermekesek bátorságát, hitét és a jelenlegi nehéz körülmények közepette vállalt áldozatkészségét.

Karácsonyi dobozok
2020. January 08.