Kedves támogatóink!

 

Segélyezés, 2010. October 27. 273

Kedves támogatóink!

Nagy szeretettel hirdetjük számotokra, hogy 2010. november 3-5-ig, az Õszi Szünetben Somlóvásárhelyrõl, a „ vörösiszap katasztrófa” által érintett 3. településrõl, segítõkkel együtt összesen 40 gyermeket támogatunk az összegyûlt adományokból, egy kis jótékony kikapcsolódási lehetõséggel.
 

Nyíregyházára utazunk, a Sóstó Park Hotelben lesz a szállás, melyet az õ támogatásukként étkezéssel együtt rendkívül kedvezményes áron sikerült lefoglalnunk. Megteszünk mindent azért, hogy
kikapcsolódhassanak ezek a nagyon sokat szenvedett gyermekek, és lelkileg egy kicsit felüdüljenek.
A programok között szerepel Élményfürdõ, Kalandpark, sok-sok játék, kutyás bemutató, és a Nyíregyházi Tûzoltóságra is várják szeretettel a gyerkõcöket. Beülhetnek a nagy tûzoltó autókba, és mindent alaposan megnézhetnek, megfoghatnak.

Szeretet, megnyugvás, békesség sok-sok vidámsággal! Ez a célja az „ÕSZI VIDÁMSÁG PROGRAMUNKNAK”, és ezért nagyon köszönjük adományaitokat, melyek egy részét a megvalósításra fordítunk. 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

A fedél nélkül maradt haitiak állandó nehézségekkel néznek szembe

2010. February 04.

Port-au-Prince, Haiti – „Három napja a szabad ég alatt alszunk” – mondja Suzete Edmond, egy 51 éves nõ a Port-au-Prince-i Martissantból, aki beteg fiával volt kórházban január 12-én, amikor a földrengés kitört. A katasztrófa még mindig elevenen él emlékezetében. „Mindenki kirohant” – mondja.

A várakozás súlya
2010. February 04.