1%-os felhívás

 

Segélyezés, Szerző:Csapkó-Zohán Tünde - 2018. January 22. 1787

Kedves Olvasók!

Szeretettel kérünk Benneteket, hogy a személyi jövedelemadótok 1%-val idén is támogassátok az ADRA Alapítvány munkáját. Az így felajánlott összeget az ADRA Alapítvány a hátrányos helyzetű embertársaink, krízishelyzetbe került családok, árva gyermekek valamint a katasztrófa sújtotta települések lakóinak megsegítésére használja fel. A 2017-ben folyósított 1%-os felajánlások összege 1.958.314,- Ft volt. Ennek az összegnek a 70%-a az ADRA alapító okiratában meghatározott cél szerinti tevékenységekre (szociális segélyezés, karitatív gyermek tábor, családon kívül nevelkedő gyerekek támogatása), valamint 30%-a a törvényi előírások szerint működési költségekre került felhasználásra.

Az ADRA vezetősége ezúttal is szeretne köszönetet mondani minden kedves eddigi felajánlónak.

Kérünk, hogy az 1%-os bevallások idején idén se feledkezzetek meg az ADRA Alapítványról.

1 %-od életeket menthet!

 

                     

 

FELHÍVÁS!

 

ADRA – Mentsünk meg egy életet! Változtassuk meg a világot!

 

Az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány támogatottjai nevében nagy szeretettel kér, hogy személyi jövedelemadód (SZJA) 1%-áról rendelkezz az alábbi adószám megjelölésével:

 

19661414–1–42

 

A Hetednapi Adventista Egyház Szeretetszolgálataként egyházunkon belül és kívül is nagyon sok feladatunk van, mert egyre több a bajba jutott család! Katasztrófahelyzetekben pedig azonnal indulnunk kell, hogy életeket és értékeket mentsünk! Köszönjük szépen, hogy az ADRA javára döntesz, és erre bátorítod ismerőseidet és barátaidat is!

 


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Cipősdoboz akció 2022

2022. December 19.

Külföldi és hazai partnerek csatlakoztak hozzánk a rászorulók megajándékozásában.

Cipősdoboz akció 2022
2022. December 19.