Vezetői látogatás

 

Segélyezés, Szerző:Csapkó-Zohán Tünde - 2018. February 28. 278

Vezetői látogatás

Egységben a nemzetközi szervezet vezetésével

 

2018. február 20-21. között Joao Martins, az Európai ADRA ügyvezető igazgatója látogatását tette a magyar ADRA-nál. A szakmai megbeszélések folyamatosak voltak, Joao testvérünk felvázolta számunkra az Európai ADRA szerkezeti felépítését, elmondta a folyamatban lévő és tervezett programokat, tanácsokat és útmutatásokat adott, valamint megbeszéltük a magyar ADRA jelenlegi programjait és terveit. A legmotiválóbb és legnagyszerűbb látása a nemzetközi szervezetnek az, hogy az egyházzal való együttműködés minden országban a legkiemelkedőbb elkötelezettsége a szervezetnek.

21.-én Pécelen tartottunk közös megbeszélést Ócsai Tamás Unióelnökkel, Csizmadia Róbert Uniótitkárral és Cserbik János ADRA kuratóriumi elnökkel. Az ADRA és az Egyház együttműködéséről, a jövőbeni munkák terveiről.

Nagyszerű hangulatú megbeszélések, tervek hangzottak el, még idén több komoly fejlesztési programban gondolkodunk a nemzetközi szervezettel. Istennel is közösen, áldását kérve terveinkre!

                                                                                                      (Csapkó-Zohán Tünde)


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

ADRA Karitatív tábor 2011

2011. August 30.

Ha visszagondolok a táborra, nem is kérdés, hogy mi jut eszembe elõször: a mosoly. Persze nehéz lenne ennek a mosolynak a pontos receptjét megadni, de a szervezõ csapat biztosan tudja! Õk azok, akik újra és újra átszámolták a költségvetést, csak hogy 1-1 gyerek még el tudjon jönni. Akik (szerencsére) nem tudtak senkinek sem nemet mondani.