Vezetői látogatás

 

Segélyezés, Szerző:Csapkó-Zohán Tünde - 2018. February 28. 936

Vezetői látogatás

Egységben a nemzetközi szervezet vezetésével

 

2018. február 20-21. között Joao Martins, az Európai ADRA ügyvezető igazgatója látogatását tette a magyar ADRA-nál. A szakmai megbeszélések folyamatosak voltak, Joao testvérünk felvázolta számunkra az Európai ADRA szerkezeti felépítését, elmondta a folyamatban lévő és tervezett programokat, tanácsokat és útmutatásokat adott, valamint megbeszéltük a magyar ADRA jelenlegi programjait és terveit. A legmotiválóbb és legnagyszerűbb látása a nemzetközi szervezetnek az, hogy az egyházzal való együttműködés minden országban a legkiemelkedőbb elkötelezettsége a szervezetnek.

21.-én Pécelen tartottunk közös megbeszélést Ócsai Tamás Unióelnökkel, Csizmadia Róbert Uniótitkárral és Cserbik János ADRA kuratóriumi elnökkel. Az ADRA és az Egyház együttműködéséről, a jövőbeni munkák terveiről.

Nagyszerű hangulatú megbeszélések, tervek hangzottak el, még idén több komoly fejlesztési programban gondolkodunk a nemzetközi szervezettel. Istennel is közösen, áldását kérve terveinkre!

                                                                                                      (Csapkó-Zohán Tünde)


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Az ADRA segítségnyújtása a Májusi Ítéletidõben

2010. May 20.

  A 2010. május 17-tõl országszerte kialakult rendkívüli idõjárási helyzetben az ADRA (Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány) a Kelet-Magyarországi Speciális Mentõkkel, a Baptista Szeretetszolgálattal és a Rescue24 Mentõcsapattal együtt segélycsomagokat osztott a Sátoraljaújhelyen élõ kitelepítetteknek.

Élhetőbb körülmények
2021. February 01.
ADRA hírek
2019. February 11.