Segélykoncert Gödöllőn

 

Segélyezés, Szerző:Lőrincz Melinda - 2018. August 30. 448

Segélykoncert Gödöllőn

 

2018 augusztus 08.-án, a  GödöllőiKirályi Kastély Lovardájának  impozáns helyszínén színvonalas egyházzenei hangverseny valósult meg, a Hetednapi Adventista Egyház gödöllői  gyülekezetelelkészének, Horváth Péter testvérünknek a szervezésében;  továbbá az egyházunk zenei osztályának vezetője, Pörneki Attila testvérünk közreműködésével;  valamint  az egyházunk szeretetszolgálata, az ADRA Alapítvány szervezésével.

 A rendezvény fővédnöke  dr.Gémesi György polgármester volt, a segélykoncert bevételét  a Gödöllő város mentőállomása részére megvásárolandó életmentő defibrillátor készülékre fogjuk fordítani.

Az énekkar és a zenekar munkájába  hivatásos zenészek,műkedvelők és zenét tanuló diákok is bekapcsolódtak.

Hálásan köszönjük Gödöllő város vezetésének a helyszín biztosítását, a zenekar és az énekkar minden egyes tagjának a szolgálatát,  amellyel lehetővé tettéke magas színvonalú segélykoncert megvalósulását.

A kórustagokon és énekkaron kívül több mint 400 fő gyűlt össze. Nagyszerű volt tapasztalni és érezni az összefogást, az egységet, a szolgálat örömét és Isten szeretetét, amely átjárta minden jelenlévő szívét!

„Áldott legyen az ő dicsőséges neve mindörökké, és teljék be dicsőségével az egész föld. Ámen! „ (Zsolt: 72:19)

Lőrincz Melinda

ADRA munkatárs


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Wesley János Óvoda Támogatása (2007-2009)

2009. March 20.

A budapesti Wesley János Óvodát valamint az oda járó halmozottan hátrányos helyzetbõl származó, hajléktalansággal küszködõ közel 50 óvodás gyermeket az Alapítvány folyamatosan támogat élelemmel, ruhanemûvel, gyógyszerrel, vitaminokkal. A Rákellenes Ligának köszönhetõen béres cseppet kaptak a gyerekek. Az óvoda eszközfejlesztéséhez óvodai eszközökkel, székekkel, asztalokkal, játékokkal  valamint egy nagyteljesítményû fénymásoló géppel járult hozzá az ADRA Alapítvány.  

Felhívás
2013. June 05.
Segélykoncert
2012. October 16.