Segélykoncert Gödöllőn

 

Segélyezés, Szerző:Lőrincz Melinda - 2018. August 30. 268

Segélykoncert Gödöllőn

 

2018 augusztus 08.-án, a  GödöllőiKirályi Kastély Lovardájának  impozáns helyszínén színvonalas egyházzenei hangverseny valósult meg, a Hetednapi Adventista Egyház gödöllői  gyülekezetelelkészének, Horváth Péter testvérünknek a szervezésében;  továbbá az egyházunk zenei osztályának vezetője, Pörneki Attila testvérünk közreműködésével;  valamint  az egyházunk szeretetszolgálata, az ADRA Alapítvány szervezésével.

 A rendezvény fővédnöke  dr.Gémesi György polgármester volt, a segélykoncert bevételét  a Gödöllő város mentőállomása részére megvásárolandó életmentő defibrillátor készülékre fogjuk fordítani.

Az énekkar és a zenekar munkájába  hivatásos zenészek,műkedvelők és zenét tanuló diákok is bekapcsolódtak.

Hálásan köszönjük Gödöllő város vezetésének a helyszín biztosítását, a zenekar és az énekkar minden egyes tagjának a szolgálatát,  amellyel lehetővé tettéke magas színvonalú segélykoncert megvalósulását.

A kórustagokon és énekkaron kívül több mint 400 fő gyűlt össze. Nagyszerű volt tapasztalni és érezni az összefogást, az egységet, a szolgálat örömét és Isten szeretetét, amely átjárta minden jelenlévő szívét!

„Áldott legyen az ő dicsőséges neve mindörökké, és teljék be dicsőségével az egész föld. Ámen! „ (Zsolt: 72:19)

Lőrincz Melinda

ADRA munkatárs


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Európai Uniós élelmiszersegély osztás

2008. December 20.

Az Élelmiszerbank Egyesülettel való szerzõdéskötés eredményeként 2006 júniusában 4000 db bébiételt, 2006 szeptemberében 18.000kg lisztet, 2006 októberében 14.000kg száraztésztát, valamint kisebb mennyiségben háztartási kekszet, pászkát és süteményt osztottunk ki Magyarország területén. A Baptista Szeretetszolgálat és az ADRA Alapítvány együttmûködésének következtében 2008 januárjában 1640 ember részesült Tatabányán összesen 13.602kg EU élelmiszersegélybe.

Gyermekélelmezési Program
2004. December 01.