Közhasznú munka programok támogatása

 

Fejlesztés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2018. September 28. 372

Közhasznú munka programok támogatása

Közhasznú munka programok támogatása

Az elmúlt hónapokban - több településen -  a Polgármesteri  Hivatalok által működtetett közhasznú munkaprogramokat új, jó minőségű munkaruhákkal tudtuk támogatni.

A támogatott települések:  Bózsva, Abaújvár, Tiszabura, Nyíri , Telkibánya, Füzérkomlós, melyeknek polgármesterei  és közhasznú munkaprogram-vezetői köszönettel és hálásan fogadták a hasznos  adományokat .  Elmondták, hogy ezen támogatással az ADRA nagy szükséget elégített ki, mivel a hivatalok nem, vagy csak részben tudnak munkaruhát biztosítani. Továbbá,  készséggel vállalták, hogy a hivatal épületében jól látható helyre kifüggesztik a Hetednapi Adventista Egyház segélyszervezete,  az ADRA Alapítvány támogatására vonatkozó A4-es méretű tájékoztatást.

A munkaruhákat a norvég partnerszervezettől, a Romaniahjelpen segélyszervezettől kaptuk,  melynek ezúton is köszönjük együttműködésüket és hasznosadományaikat.

 

Sitkei Zoltán


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Humán-erõforrás fejlesztés támogatása

2008. December 01.

Humán-erõforrás fejlesztés támogatása-„Csináld jól, csináld jobban!” projekt  A projekt az Országos Foglalkoztatási Közalapítványnál elnyert támogatásból valósult meg négymodulos képzés keretében, ahol az ADRA Alapítvány önkéntesei szakmai képzésben részesülhettek az Európa Tanácsadó Iroda akkreditált intézmény közremûködésével.

Felhívás
2018. December 15.