Közhasznú munka programok támogatása

 

Fejlesztés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2018. September 28. 509

Közhasznú munka programok támogatása

Közhasznú munka programok támogatása

Az elmúlt hónapokban - több településen -  a Polgármesteri  Hivatalok által működtetett közhasznú munkaprogramokat új, jó minőségű munkaruhákkal tudtuk támogatni.

A támogatott települések:  Bózsva, Abaújvár, Tiszabura, Nyíri , Telkibánya, Füzérkomlós, melyeknek polgármesterei  és közhasznú munkaprogram-vezetői köszönettel és hálásan fogadták a hasznos  adományokat .  Elmondták, hogy ezen támogatással az ADRA nagy szükséget elégített ki, mivel a hivatalok nem, vagy csak részben tudnak munkaruhát biztosítani. Továbbá,  készséggel vállalták, hogy a hivatal épületében jól látható helyre kifüggesztik a Hetednapi Adventista Egyház segélyszervezete,  az ADRA Alapítvány támogatására vonatkozó A4-es méretű tájékoztatást.

A munkaruhákat a norvég partnerszervezettől, a Romaniahjelpen segélyszervezettől kaptuk,  melynek ezúton is köszönjük együttműködésüket és hasznosadományaikat.

 

Sitkei Zoltán


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Magyarságtudat gyermeknyelven - Pályázat

2012. May 09.

 „A külpolitikai közgondolkodás elõsegítése” tárgyában KÜM-2011-6 Ezzel a projekttel az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány szeretné elõsegíteni Magyarország külpolitikai stratégiájával összhangban az itthon elõ magyar gyerekek külpolitikai gondolkodását.

Földrengés Chile-n
2010. March 16.