Forgatás Tiszaburán

 

Fejlesztés, Szerző:Lőrincz Melinda - 2018. October 30. 1104

Forgatás Tiszaburán

A nyár folyamán megkeresett bennünket az MTVA Vallási Főszerkesztőség szerkesztő-riportere, jelezve, hogy hitéleti tevékenységet szeretne velünk forgatni, illetve kérte, hogy javasoljunk olyan személyeket, akik szolgálnak a közösségekért, akik elmondanák személyes megtérésük történetét.

Több lehetőség közül a TV-stáb a tiszaburai munkát választotta bemutatni, így, az egyeztetések után szeptember 12.-én a helyszínre kísértük őket.

 A településen heti rendszerességgel megtartott gyermekfoglalkozások vezetőivel: Tyukodi Csaba testvérünkkel és feleségével, Tyukodiné Gecse Klaudia testvérnőnkkel, továbbá a bibliamunkásként dolgozó Rinkó Sándor testvérünkkel készítettek interjút.

Csaba elmondta, hogy mennyire hálás, hogy Urunk életben tartotta őt egy szörnyű autóbaleset után, amikor csak 1%-os esélye volt a túlélésre.

Isteni csoda, hogy a teljes felépülés megtörtént és testvérünk határozott célja az, hogy önkéntes szolgálata áldás legyen a környezetében élő embertársai számára, ezért ennek megfelelően végzi szolgálatát és éli a mindennapjait.

Sándor testvérünk kihangsúlyozta az Istenfélelem jelentését mint Istenhez való ragaszkodást és megemlített néhány tapasztalatot, melyet a településen végzett szolgálata során átélt.

A Duna Televizión, szeptember 30.-án sugárzott „Sokszínű Vallás” adásának műsora megtekinthető az ADRA HungaryFacebook oldalán és fent van a www.mediaklikk.hu honlapon.

A tiszaburai gyülekezet által felkarolt gyermekek és fiatalok - akik a heti gyermekfoglalkozások rendszeres látogatói -részt vettek az idei ADRA humanitárius élménytáborban is, ahol még közelebb kerültek a Mindenhatóhoz és megtapasztalhatták gondviselő Istenünk szeretetét.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Tovább folytatódik a menekültekért végzett program

2023. February 06.

Az ENSZ Migrációs Szervezetével (UN IOM) közösen létrehozott program meghosszabbításra került 2023. március végéig

Különleges kérés
2018. Jule 23.
ADRA S.T.A.R.
2021. January 26.