Forgatás Tiszaburán

 

Fejlesztés, Szerző:Lőrincz Melinda - 2018. October 30. 558

Forgatás Tiszaburán

A nyár folyamán megkeresett bennünket az MTVA Vallási Főszerkesztőség szerkesztő-riportere, jelezve, hogy hitéleti tevékenységet szeretne velünk forgatni, illetve kérte, hogy javasoljunk olyan személyeket, akik szolgálnak a közösségekért, akik elmondanák személyes megtérésük történetét.

Több lehetőség közül a TV-stáb a tiszaburai munkát választotta bemutatni, így, az egyeztetések után szeptember 12.-én a helyszínre kísértük őket.

 A településen heti rendszerességgel megtartott gyermekfoglalkozások vezetőivel: Tyukodi Csaba testvérünkkel és feleségével, Tyukodiné Gecse Klaudia testvérnőnkkel, továbbá a bibliamunkásként dolgozó Rinkó Sándor testvérünkkel készítettek interjút.

Csaba elmondta, hogy mennyire hálás, hogy Urunk életben tartotta őt egy szörnyű autóbaleset után, amikor csak 1%-os esélye volt a túlélésre.

Isteni csoda, hogy a teljes felépülés megtörtént és testvérünk határozott célja az, hogy önkéntes szolgálata áldás legyen a környezetében élő embertársai számára, ezért ennek megfelelően végzi szolgálatát és éli a mindennapjait.

Sándor testvérünk kihangsúlyozta az Istenfélelem jelentését mint Istenhez való ragaszkodást és megemlített néhány tapasztalatot, melyet a településen végzett szolgálata során átélt.

A Duna Televizión, szeptember 30.-án sugárzott „Sokszínű Vallás” adásának műsora megtekinthető az ADRA HungaryFacebook oldalán és fent van a www.mediaklikk.hu honlapon.

A tiszaburai gyülekezet által felkarolt gyermekek és fiatalok - akik a heti gyermekfoglalkozások rendszeres látogatói -részt vettek az idei ADRA humanitárius élménytáborban is, ahol még közelebb kerültek a Mindenhatóhoz és megtapasztalhatták gondviselő Istenünk szeretetét.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

ADRA nemzetközi újjáépítési projekt

2009. December 03.

  Az idei nyírségi viharkár bekövetkezte után az ADRA Alapítvány folyamatosan megoldást keresett a leghatékonyabb segítségnyújtásra. Pályázat útján az Alapítvány 10 000 USD-t tudott lehívni az ADRA nemzetközi katasztrófa alapjából, amibõl egy meghatározott településen jelentõs helyreállítási munkálatokat lehetett elvégezni.   Az érintett 33 település közül egy rendkívül szegény település, Demecser-Borzsova tanya került az alapítvány látókörébe.

ADRA Akcióterv 2019.
2019. January 17.
Nagyberegi Projekt
2006. April 01.