Újabb informatikai eszközök juttatása Ráckevére Folytatódik a #tanuljotthon program

 

Fejlesztés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2020. May 12. 776

Újabb informatikai eszközök juttatása Ráckevére

A járvány okozta nehézségek egyik leginkább érintett területe az oktatás. Az intézményeket és a tanerőt is próbára tette a digitális átállás és a családok is hirtelen kellett szembesüljenek az új kihívásokkal, melyek közül a legalapvetőbb a szükséges eszközök beszerzése. Bár már több mint 2 hónap telt el, még mindig sok család számára probléma a csatlakozás az elektronikus oktatáshoz, mert nincsen megfelelő telefon, tablet vagy számítógép, amit használhatnának. 

A ráckevei Árpád Fejedelem Általános Iskolával a helyi gyülekezet tagjain keresztül jutottunk el. Hála az adományozóinknak, 10 db hordozható számítógépet tudtunk juttatni az intézménynek, melyet szerződés keretei között adtak kölcsön a szükségben lévő családoknak, ahol általában egynél több diák használja az eszközöket. A tanév végeztével az eszközök visszakerülnek, és az Iskola informatikai gépparkját gazdagítják majd.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Elindult a Függő játszma program

2019. December 10.

Prevenciós programunkban nem csak a szerekkel szemben kialakuló függőségre hívjuk fel a diákok figyelmét, hanem a képernyők és okos eszközök által okozottakra is.

Nagyberegi Projekt
2006. April 01.