#tanuljotthon program Orosházán A járvány második hullámában a középiskolák digitális átállását segítetjük

 

Fejlesztés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2020. December 03. 267

#tanuljotthon program Orosházán

A tavasszal elkezdett #tanuljotthon program azősszel folytatódott. Ezúttal középiskolák számára biztosítottunk laptopokat, melyek kölcsönadási szerződéssel kerültek olyan diákokhoz, akik eszköz híján nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudtak csatlakozni a digitális oktatáshoz. Orosházán ezúttal a GYSZC Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium intézménye volt a kedvezményezett. A diákokhoz kerülő eszközök a digitális oktatás időszaka után visszakerülnek az intézményhez, azokat saját informatikai eszköztárukban kezelik tovább.

Az adományozásról a helyi elektronikus sajtó is hírt adott: https://oroscafe.hu/2020/11/30/oroshazi-hirek-adra-adventista-szervezet-tamogatta-laptopokkal-kossuth-iskolat-tanuloit-digitalis-tavoktatasban/?fbclid=IwAR33t_VjOeWZ1PIsCvZiDnUqta_3BmH2JpiAABwvgrapgJbdDMMdVzVZJPQ


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Fejlesztés

Romániai – Erdélyi Árvíz projekt

2005. December 01.

A 2005-ös romániai árvíz idején az ADRA Alapítvány képviselõi kiutaztak a helyszínre Baco megyébe, Comanesti városba és gyors pénzügyi támogatást nyújtottak a kárt szenvedett házak újjáépítésére. A program második részében további adományok összegyûjtése nyomán az ADRA Alapítvány 55 új mosógéppel és tûzhellyel támogatta Farkaslaka kárt szenvedett családjait 3 millió forint értékben.