Cipősdoboz akció 2020

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2020. December 22. 152

Cipősdoboz akció 2020

A 2020-as év számtalan programot, tervet keresztülhúzott. Sokak számára zárul veszteséggel ez az év a világjárvány közvetlen vagy közvetett hatásainak köszönhetően. Ha valamikor, akkor ebben az évben különösen nagy szükség volt a hátrányos helyzetben élők megajándékozására - akiknek száma a fent említett okoknál fogva nem csökkent, hanem emelkedett. A Blythswood Care szervezet az idei évben is küldött Magyarországra cipősdoboz ajándékokat, illetve helyi önkénteseink, korábbi partnereink is gyűjtöttek országon belül ajándékcsomagokat, melyeket még karácsony előtt eljuttattunk a rászorulóknak. 

Nagy örömünkre szolgált, hogy a kőbányai Mászóka Óvodába járó gyermekek és szüleik által készített ajándékokat eljuttathattuk Észak-Magyarországra, illetve hálásak vagyunk a debreceni Ispotálypark Társasház lakóközösségének, akik szintén számos dobozt készítettek gyermekek és felnőttek részére. Szombathelyi önkénteseink helyben vállalták a csomagok összeállítását és kiszállítását a környezetükben élőknek. 

Nagyon reméljük, hogy egy kis örömöt vihettünk azoknak otthonába, akik akciónk nélkül nem jutottak volna ajándékhoz az idei évben.

Összesen mintegy 1300 csomagot juttattunk célba decemberi akciónk során.