Cipősdoboz akció 2020

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2020. December 22. 487

Cipősdoboz akció 2020

A 2020-as év számtalan programot, tervet keresztülhúzott. Sokak számára zárul veszteséggel ez az év a világjárvány közvetlen vagy közvetett hatásainak köszönhetően. Ha valamikor, akkor ebben az évben különösen nagy szükség volt a hátrányos helyzetben élők megajándékozására - akiknek száma a fent említett okoknál fogva nem csökkent, hanem emelkedett. A Blythswood Care szervezet az idei évben is küldött Magyarországra cipősdoboz ajándékokat, illetve helyi önkénteseink, korábbi partnereink is gyűjtöttek országon belül ajándékcsomagokat, melyeket még karácsony előtt eljuttattunk a rászorulóknak. 

Nagy örömünkre szolgált, hogy a kőbányai Mászóka Óvodába járó gyermekek és szüleik által készített ajándékokat eljuttathattuk Észak-Magyarországra, illetve hálásak vagyunk a debreceni Ispotálypark Társasház lakóközösségének, akik szintén számos dobozt készítettek gyermekek és felnőttek részére. Szombathelyi önkénteseink helyben vállalták a csomagok összeállítását és kiszállítását a környezetükben élőknek. 

Nagyon reméljük, hogy egy kis örömöt vihettünk azoknak otthonába, akik akciónk nélkül nem jutottak volna ajándékhoz az idei évben.

Összesen mintegy 1300 csomagot juttattunk célba decemberi akciónk során.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Vezetői látogatás

2018. February 28.

Vendégünk volt Joao Martins, az ADRA EU igazgatója

A várakozás súlya
2010. February 04.
Vezetői látogatás
2018. February 28.