Élhetőbb körülmények

 

Segélyezés, 2021. February 01. 712

Élhetőbb körülmények

„Élhetőbb körülmények”

Egy édesanya öt gyermeket nevel leírhatatlan szegénységben Nyíregyházán. Egyik gyermeke súlyosan sérült, gondozásra, és felügyeletre szorul. Férje elhagyta őket. Talán jobb is így, hiszen alkoholhoz való kötődése miatt sokat szenvedett a család. Erőszakos, önző módon, saját céljainak megfelelően élt, mely következtében, ingatlanukból minden mozdíthatót pénzé tett.

Az édesanya számára továbbra sem könnyűek a hétköznapok. Napi 14 órát dolgozik, hogy elő tudja teremteni gyermekei számára a minimálisan szükséges dolgokat, a fennálló hitelek törlesztéséhez szükséges forrásokat. Lakásuk jelzáloggal terhelt, ugyan saját tulajdon, de a hosszú, nélkülözéssel telt évek alatt elmaradt karbantartások hiányában az épület és környezete oly mértékben lepusztult, hogy minden része felújításra szorul. Magánszemélyek, és a helyi adventista közösség segítette, hogy a közműveknél felgyülemlett tartozását kiegyenlítse, helyreállították a kályhát, így egy szoba biztonságosan fűthető. A fürdőszoba és egyéb helyiségek használhatóvá tételében is segítik. A körülmények még mindig messze elmaradnak az elfogadható szinthez képest. Az édesanya mindent megtesz, annak érdekében, hogy jobb körülmények között éljenek, de nagyon sok segítségre, és támogatásra van szükségük az önálló élethez.

Amennyiben szeretné támogatni a családot PayPal vagy bankszámlánkra (11707024-20430928) utalással megteheti.

 A közleménybe kérjük tüntessék fel: „Élhetőbb körülmények”

A támogatások felhasználásáról és a fejlődésről a továbbiakban tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

#karanténfutár program Bihartordán

2021. April 28.

A világjárvány miatt nehéz helyzetbe került családok segítésére létrehozott program a Hajdú-Bihar megyei településen folytatódott.

Cipősdoboz akció 2020
2020. December 22.