Élhetőbb körülmények - helyzetjelentés Korábban felhívást tettünk közzé egy nyíregyházi édesanyáról, aki egyedül neveli öt gyermekét. Most elmondjuk, hogy áll az ügy!

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - March 22. 139

Élhetőbb körülmények - helyzetjelentés

Februárban bejegyzéseket tettünk közzé egy nyíregyházi édesanyáról, aki egyedül neveli öt gyermekét és próbál élhetőbb körülményeket teremteni számukra. A helyzet továbbra sem könnyű, hiszen egyedüli keresőként a családban továbbra is 14 órát kell dolgoznia. Ugyanakkor a körülmények mégis változtak kissé!

Hála a lelkes önkénteseknek, akik házuk felújításán dolgoznak, mára szennyvízcsatorna csövet, bel-és kültéri ajtókat cseréltek, fürdőszobát és konyhát újítottak fel. Ezen felül az udvaron is segítettek rendet tenni, így a család megszabadult az utóbbi időben felhalmozódott hulladéktól.

Köszönjük az anyagi felajánlásokat is, a munka tovább folytatódik!

PayPal vagy bankszámlaszámunkon (11707024-20430928) továbbra is támogathatók a felújítási munkálatok.

Közlemény: Élhetőbb körülmények


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Viski Élelmezési Projekt

2005. December 01.

 2004 februárjába folyamatos élelmezési programot kezdtünk el a kárpátaljai Visk hátrányos helyzetû lakosainak és hajléktalanjainak támogatására. A program napi egyszeri kétfogásos meleg ételt biztosított olyan emberek számára, akik az ADRA Alapítványtól kapott ebéden kívül maximum egyszer étkeznek naponta.

Az ADRA munkája Haitin
2010. January 27.