Újjáépítés a tűz után

 

Segélyezés, 2021. April 14. 549

Újjáépítés a tűz után

Korábban beszámoltunk már arról, hogy 2020. december 4-e a kiskunhalasi Németh család számára egy felejthetetlen nap lett. De nem azért, mert valami jó dolog történt. Családi házuk tetőszerkezete teljesen leégett. Már az is csoda volt, hogy az épület alsó része megmaradt. Helyiek, a környék gyülekezetei és távolabb élő barátaik és ismerőseik összefogtak, hogy a három kisgyermeket nevelő családnak segítsenek. A katasztrófa másnapján vettük fel a kapcsolatot velük, felajánlva segítségünket. Adománygyűjtő kampányt indítottunk, melynek eredményeként 3 515 582.- Ft-ot utaltunk át a család számára a tető helyreállításának költségeire.

Áprilisban elkészült a tetőszerkezet, mely a mellékelt fényképen is látható. Istennek hála, sokakat indított adományozásra az eset, ezért elhatároztuk, hogy a történetről egy rövid filmet készítünk. A nyersanyag felvétele során Tibor és Tímea elmondták, hogy bár nehéz időszakon vannak túl, mégis hálásak, hogy a saját életükben tapasztalhatták meg az Istenre utaltságot és azt, hogyan fordítja a rosszat jóra a Mindenható. A film hamarosan látható lesz közösségi média oldalainkon – ezzel is megköszönve a hozzájárulásokat.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Haiti – Növekvõ remény

2010. March 03.

„Nem volt idõm sírni” – mondta bizalmasan egy kamasz. „Mostanáig. De ma sírni fogok.”   Nem õ volt az egyetlen a könnyekkel. A hírek szerint Rene Preval, haiti elnök szintén sírt a nemzeti gyászmise alatt, bár feketébe öltözött felesége próbálta vigasztalni. „Túl nehéz a fájdalom – szavakkal nem lehet kifejezni” - mondta Preval.

ADRA tábor 2019.
2019. August 13.
Cipősdoboz akció 2022
2022. December 19.
Élhetőbb körülmények
2021. February 01.