Újjáépítés a tűz után

 

Segélyezés, 2021. April 14. 385

Újjáépítés a tűz után

Korábban beszámoltunk már arról, hogy 2020. december 4-e a kiskunhalasi Németh család számára egy felejthetetlen nap lett. De nem azért, mert valami jó dolog történt. Családi házuk tetőszerkezete teljesen leégett. Már az is csoda volt, hogy az épület alsó része megmaradt. Helyiek, a környék gyülekezetei és távolabb élő barátaik és ismerőseik összefogtak, hogy a három kisgyermeket nevelő családnak segítsenek. A katasztrófa másnapján vettük fel a kapcsolatot velük, felajánlva segítségünket. Adománygyűjtő kampányt indítottunk, melynek eredményeként 3 515 582.- Ft-ot utaltunk át a család számára a tető helyreállításának költségeire.

Áprilisban elkészült a tetőszerkezet, mely a mellékelt fényképen is látható. Istennek hála, sokakat indított adományozásra az eset, ezért elhatároztuk, hogy a történetről egy rövid filmet készítünk. A nyersanyag felvétele során Tibor és Tímea elmondták, hogy bár nehéz időszakon vannak túl, mégis hálásak, hogy a saját életükben tapasztalhatták meg az Istenre utaltságot és azt, hogyan fordítja a rosszat jóra a Mindenható. A film hamarosan látható lesz közösségi média oldalainkon – ezzel is megköszönve a hozzájárulásokat.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Helyzetjelentés

2013. June 10.

A közeledõ vihar miatt a veszélyhelyzet-kezelési központ úgy döntött, valamennyi civil és önkéntes szüntesse be a munkát a gátakon. A hivatásos állománynak csak az a része maradhat, amelynek megfelelõ védõfelszerelése van. A vihar elvonultával mindenki folytathatja a munkát. A döntés a védekezésben részt vevõk biztonsága érdekében született.

ADRA Szerbia támogatása
2019. February 20.
Helyzetjelentés
2013. June 10.
Gyermekélelmezési Program
2004. December 01.