Cipősdoboz akció 2022

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2022. December 19. 138

Cipősdoboz akció 2022

Az idei évben is a korábbiakhoz hasonlóan, a sikeres együttműködésnek köszönhetően a skót Blythswood Care szervezettel, lehetőségünk van a rászorulók számára szebbé tenni a karácsonyt. A szigetországból érkezett mintegy 2000 db cipősdoboz ajándék december elején érkezett Magyarországra az ADRA raktárába. Nagyjából 40 partnerszervezet és önkéntes segít a dobozok célba juttatásába, így lakásotthonokban élő állami gondozott gyermekekhez és nehéz sorsú családokhoz, hátrányos helyzetű települések lakosaihoz tudjuk eljuttatni az ajándékokat.

A külföldi partnerszervezet mellé a gyűjtésben hazai intézmények is csatlakoztak az idén. A kőbányai Mászóka Óvoda és az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola együtt több mint 350 dobozt gyűjtött össze. Szülők és gyerekek fogtak össze a pedagógusokkal, hogy minél több rászoruló gyermek kapjon az idén ajándékot – olyanok, akik a segítség nélkül nem kaptak volna semmit.

Hálásak vagyunk az önkénteseknek, a partnerszervezeteknek, mindenkinek, aki hozzájárult a karácsony szebbé tételéhez mások számára!


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Együttműködés a békési Szent Lázár Alapítvánnyal

2018. November 19.

Kapcsolatainkon keresztül békési óvodákat támogattunk.

A várakozás súlya
2010. February 04.
ADRA hírek
2019. February 11.