Cipősdoboz akció 2022

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2022. December 19. 314

Cipősdoboz akció 2022

Az idei évben is a korábbiakhoz hasonlóan, a sikeres együttműködésnek köszönhetően a skót Blythswood Care szervezettel, lehetőségünk van a rászorulók számára szebbé tenni a karácsonyt. A szigetországból érkezett mintegy 2000 db cipősdoboz ajándék december elején érkezett Magyarországra az ADRA raktárába. Nagyjából 40 partnerszervezet és önkéntes segít a dobozok célba juttatásába, így lakásotthonokban élő állami gondozott gyermekekhez és nehéz sorsú családokhoz, hátrányos helyzetű települések lakosaihoz tudjuk eljuttatni az ajándékokat.

A külföldi partnerszervezet mellé a gyűjtésben hazai intézmények is csatlakoztak az idén. A kőbányai Mászóka Óvoda és az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola együtt több mint 350 dobozt gyűjtött össze. Szülők és gyerekek fogtak össze a pedagógusokkal, hogy minél több rászoruló gyermek kapjon az idén ajándékot – olyanok, akik a segítség nélkül nem kaptak volna semmit.

Hálásak vagyunk az önkénteseknek, a partnerszervezeteknek, mindenkinek, aki hozzájárult a karácsony szebbé tételéhez mások számára!


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Segélykoncert Fehérgyarmaton

2022. December 20.

Immár 9. alkalommal sikerült megszervezni a koncertet, mellyel ismét egy szükségben lévő család támogatására nyílt lehetőség.

Karácsonyi dobozok
2020. January 08.
ADRA Szerbia támogatása
2019. February 20.
Felhívás
2013. June 05.