Segélykoncert Fehérgyarmaton

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - 2022. December 20. 378

Segélykoncert Fehérgyarmaton

2022-ben kilencedik alkalommal került megrendezésre december 11-én az a segélykoncert Fehérgyarmaton, melynek keretében ismét egy, a régióban nehéz helyzetbe került család megsegítésére volt lehetőség. Az adományozók között cégek, intézmények és magánszemélyek is voltak. Az idei kedvezményezett a Vovcsok család Penyigéről. Az édesapa három gyermekét egyedül neveli, mivel az édesanya nem sokkal a legkisebb gyermek születése után daganatos betegségben elhunyt. A mindennapi élet nehézségeivel küzdő család számára nagyon sokat jelent a külső segítség és az emberi odafordulás, ahogyan azt az édesapa is elmondta a koncerten köszönő szavaival.

A koncerten felléptek a Fehérgyarmati Bárdos Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói, valamint a Martin Brass fúvószenekar lépett fel.

A koncerten 1 470 055.- Ft értékű adomány gyűlt össze. Ehhez járulnak hozzá azok a természetbeni felajánlások, melyet a család az azóta eltelt időszakban kapott. Ezen kívül a koncert helyi szervezői fehérgyarmati üzletekben helyeztek el gyűjtőurnákat, melyekbe karácsonyig lehet adományokat elhelyezni. A készpénz adományokból 50 000.- Ft összeget a családnak megkapott, a többi a gyermekek babkötvény számlájára kerül elhelyezésre.


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Folyamatos segítségnyújtás az orosz-ukrán konfliktus miatti humanitárius veszélyhelyzetben

2022. April 11.

A háború kitörése óta folyamatosan jelen van szervezetünk határon innen és túl.

Felhívás
2013. June 05.
Kedves támogatóink!
2010. October 27.