Cipősdoboz akció 2023. karácsonyán Az ADRA Alapítvány és partnerei ismét hátrányos helyzetű gyerekeket és felnőtteket ajándékozott meg.

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - January 15. 497

Cipősdoboz akció 2023. karácsonyán

Az ADRA Alapítvány 2023. decemberében összesen 1783 cipősdoboz ajándékot osztott ki hátrányos helyzetű gyermekeknek és felnőtteknek. Ennek nagy része a Blythswood Care szervezettől érkezett Angliából, de 200 csomaggal az érdi Teleki Sámuel Általános Iskola diákjai is hozzájárultak a programhoz. A dobozok egy részét közvetlenül juttattuk el a gyermekvédelmi programunkban részt vevő intézményekbe. Dunaújvárosba és Ózdon a nyári táborban részt vett gyerekeknek adtuk át helyi partnereinkkel közösen. Összesen 43 intézmény, gyülekezet és önkéntes segített célba juttatni a dobozokat.

 


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Vízhiány, hajléktalanság és humanitárius krízis Haitiben

2010. January 27.

  Általános hajléktalanság és vízhiány jellemzi Haiti földrengés által elpusztított fõvárosát, Port-au-Prince-t, ami rohamléptekkel közeledõ humanitárius válsághoz vezethet. Túlélõk ezrei keresnek ivóvizet és biztonságos helyet, ahol meghúzhatják magukat, miután erõs földrengés rázta meg a várost és a környezõ településeket – jelentették az ADRA munkatársai, akik január 15-én érkeztek a Haiti fõvárosba. A víz szinte jutalomnak számít – mondja Raymond Chevalier, aki az ADRA logisztikai feladatainak irányítását végzi Haitin.

ADRA tábor 2019.
2019. August 13.
Cipősdoboz akció 2022
2022. December 19.
Segíteni kiváltság!
2020. August 18.