Cipősdoboz akció 2023. karácsonyán Az ADRA Alapítvány és partnerei ismét hátrányos helyzetű gyerekeket és felnőtteket ajándékozott meg.

 

Segélyezés, Szerző:Sitkei Zoltán - January 15. 451

Cipősdoboz akció 2023. karácsonyán

Az ADRA Alapítvány 2023. decemberében összesen 1783 cipősdoboz ajándékot osztott ki hátrányos helyzetű gyermekeknek és felnőtteknek. Ennek nagy része a Blythswood Care szervezettől érkezett Angliából, de 200 csomaggal az érdi Teleki Sámuel Általános Iskola diákjai is hozzájárultak a programhoz. A dobozok egy részét közvetlenül juttattuk el a gyermekvédelmi programunkban részt vevő intézményekbe. Dunaújvárosba és Ózdon a nyári táborban részt vett gyerekeknek adtuk át helyi partnereinkkel közösen. Összesen 43 intézmény, gyülekezet és önkéntes segített célba juttatni a dobozokat.

 


 

Keresés

Támogatás

Kapcsolódó hírek

Segélyezés

Folyamatos feszültségek a segélyre váró túlélõk között

2010. February 02.

Bár a segélyek folyamatosan érkeznek Port-au-Prince különbözõ pontjaira, állandó feszültség tapasztalható a túlélõk között, akik élelmet, vizet és alapvetõ cikkeket keresnek – továbbra is ezek a legfontosabbak a fedél nélkül maradt lakosság körében – jelentette az ADRA.   „Nagyon nehéz élelmet találni.

Vezetői látogatás
2018. February 28.