Élő

  • Megtekinthető az "Elég volt/Enough!" készítéséről szóló rövidfilm

  • Elég volt!

  • Előkészületben az ADRA erőszakellenes kisfilmje Egy rövid interjú a film rendezőjével, aki néhány titkot elárul a készülő alkotásról.

  • Az ADRA Alapítvány nyári táborának hivatalos videója

  • Vészhelyzet-kezelési képzés Balatonlellén 2019. augusztus 5-én és 6-án vészhelyzet-kezelési képzést tartottunk önkéntesek számára Balatonlellén.

  • ADRA tábor 2019.

Elkészült 2019. évi beszámolónk

Alapvető adatokkal és rövid programleírásokkal megtekinthető...

February 18.

Karácsonyi dobozok

Több mint 1000 doboznyi ajándékot osztottunk szét rászorulók között.

January 08.

Elindult a Függő játszma program

Prevenciós programunkban nem csak a szerekkel szemben kialakuló függőségre hívjuk fel a diákok figyelmét, hanem a képernyők és okos eszközök által okozottakra is.

2019. December 10.

Rólunk

Az ADRA Alapítvány a Hetednapi Adventista Egyház világszéles humanitárius szervezete.

Az angol mozaikszó magyar jelentése: Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány. A nemzetközi szervezet jelenlegi formájában 1983 óta működik. A szervezet több mint 125 országban végez gazdaságfejlesztő programokat, egészségmegőrző és oktatási tevékenységeket. Mindezek mellett katasztrófahelyzetekben, háborúban is gyors segítséget nyújt. 

Az ADRA  Alapítvány országos hatáskörű, közhasznú szervezet, mely 1991. óta működik hazánkban, a nemzetközi ADRA humanitárius szervezet tagjaként. Céljaink és alapelveink összhangban vannak a nemzetközi szervezettel.

További részletek

 

Támogatók

  Az ADRA Alapítvány működését a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja a NEA-UN-19-N-0049 pályázati azonosítószámú szerződés keretében

További támogatóink